Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 74 of 74

Thread:
SysCheck HacksDen Edition

  1. #71
    Supreme Overlord
    Administrator
    JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Behind you!
    Posts
    7,900
    Thanked: 1548
    Blog Entries
    10
    Mentioned
    14 Post(s)
    Quote Originally Posted by Balteck View Post
    I look a lot of reports and many have on vIOS 249, 250 and 250: Trucha Bug, NAND Access and sometimes USB 2.0

    Why cannot I see trucha bug?
    I don't know why, but with different people sometimes those tests don't pass, even when they've installed the exact same wad. I've looked for the cause, but can't find it. The bug goes all the way back to the original
    SignCheck from 2009, which all SysCheck apps have been based on. I think it may exist in libogc (the library that all homebrew applications use) because that's as far as I've tracked it.

    As long as your system works, you don't need to worry about it. Fixing it is pretty low on my priority list.

    Sent from behind you
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

    (\__/)
    (='.'=)This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
    (")_(")signature to help him gain world domination.

  2. #72
    Administrator
    News Hack
    stomp_442's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Southeast Michigan
    Posts
    5,872
    Thanked: 1458
    Blog Entries
    3
    Mentioned
    7 Post(s)
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    I don't know why, but with different people sometimes those tests don't pass, even when they've installed the exact same wad. I've looked for the cause, but can't find it. The bug goes all the way back to the original
    SignCheck from 2009, which all SysCheck apps have been based on. I think it may exist in libogc (the library that all homebrew applications use) because that's as far as I've tracked it.

    As long as your system works, you don't need to worry about it. Fixing it is pretty low on my priority list.

    Sent from behind you
    My mistake, my last post (that included a partial sysCheck) is from a beta version of sysCheck I was using back in 2014, I remember that really well.

  3. #73
    New User
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    2
    Thanked: 0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    I don't know why, but with different people sometimes those tests don't pass, even when they've installed the exact same wad. I've looked for the cause, but can't find it. The bug goes all the way back to the original
    SignCheck from 2009, which all SysCheck apps have been based on. I think it may exist in libogc (the library that all homebrew applications use) because that's as far as I've tracked it.

    As long as your system works, you don't need to worry about it. Fixing it is pretty low on my priority list.

    Sent from behind you
    Thank you very much. My system works, but sometimes is different from what I read online.

    For instance, If I look on Wii cIOS Emunand Compatibility list I find:

    Arkanoid Plus ! - On cIOS [56] d2x 10 rev52 ( A litle longer to launch but it work) & cIOS [57] d2x 10-alt rev53 (freeze on level launch). Tested on vWii emuNand with USBLoaderGX r1260.

    On my system I get a black screen with white text: an error occurred, press EJECT, put off disc and power down the console.

    If I use neek2o, I can play it flawless

    So I thought that if I miss trucha bug, that's is the cause

  4. #74
    Supreme Overlord
    Administrator
    JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Behind you!
    Posts
    7,900
    Thanked: 1548
    Blog Entries
    10
    Mentioned
    14 Post(s)
    Quote Originally Posted by Balteck View Post
    Thank you very much. My system works, but sometimes is different from what I read online.

    For instance, If I look on Wii cIOS Emunand Compatibility list I find:

    Arkanoid Plus ! - On cIOS [56] d2x 10 rev52 ( A litle longer to launch but it work) & cIOS [57] d2x 10-alt rev53 (freeze on level launch). Tested on vWii emuNand with USBLoaderGX r1260.

    On my system I get a black screen with white text: an error occurred, press EJECT, put off disc and power down the console.

    If I use neek2o, I can play it flawless

    So I thought that if I miss trucha bug, that's is the cause
    It may be an issue with USB Loader GX. Even if you have what appear to be identical setups, things don't always work out right. It also might be a regional thing. For example, the Europe WAD may not work, but the North America one might. Or vice versa.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

    (\__/)
    (='.'=)This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
    (")_(")signature to help him gain world domination.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •